Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email

Abonneer
  • Lorem ipsum

Gebak door de brievenbus: hoe werkt dat precies?

18 Mar 2021

Een aantal jaren geleden was het onvoorstelbaar: eten bestellen online en versturen via de post. Inmiddels zijn we beland in het jaar 2021 en is er wel meer onvoorstelbaars in onze wereld gebeurd. ;-) 

De boterkoek van Abel wordt vers gebakken in onze micro-bakkerij. Micro? Ja, dat klopt! De bakkerij van Abel is gevestigd aan huis. Met een aparte ruimte om de boterkoeken te bakken. Zo krijgen ze alle aandacht die ze verdienen. 

Na het bakken moeten de boterkoeken even afkoelen en worden ze vervolgens ingepakt. Heb je bij je bestelling aangegeven dat je een kaartje wilt met jouw eigen gekozen boodschap? Die maken we in orde en voegen we toe bij de bestelling. 

De boterkoeken worden zorgvuldig ingepakt. Dat betekent dat ze vooraf al gebakken worden in een vorm. Dit zorgt ervoor dat ze stevig verpakt zitten en wel tegen een stootje kunnen. Vervolgens wordt er een plastic beschermfolie om de boterkoek heen gedaan. Want een pakketje vol met vlekken? Mweh, daar worden wij niet blij van. Als laatste stap voegen we ook nog bubbeltjesplastic toe. Want we weten het - een bezorging kan er nog wel eens ruig aan toe gaan. Als laatste stap plakken we de labels op het pakketje en brengen we 'm vol trots naar het postpunt. 

Normaal gesproken (op doordeweekse dagen) wordt een bestelling voor 12:00 uur, dezelfde dag verzonden. In de meeste gevallen betekent dit dat jouw bestelling de volgende (doordeweekse) dag bezorgd wordt. Op zondag en maandag wordt er niet bezorgd. 

Ben je benieuwd geworden naar de boterkoeken? Je kunt jouw boterkoek bestellen of ons blijven volgen via Facebook of Instagram

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »