Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email

Abonneer
  • Lorem ipsum

Wie is Abel?

9 Dec 2020

Jarenlang had Abel samen met zijn vrouw Lenneke een horeca-zaak onder de rook van Rotterdam. Eten en drinken is iets dat namelijk de rode draad is in het leven van deze echte Bourgondiërs. Helaas gooide Corona roet in het eten. De deuren van de horeca-zaak van Abel en Lenneke moesten noodgedwongen gesloten worden. In tegenstelling tot wat veel mensen zouden doen gingen ze absoluut niet bij de pakken neer zitten. Het was een periode om na te denken waar ze nou écht gelukkig van werden. Te experimenteren met de recepten die ze hadden en natuurlijk eindeloos veel tijd door te brengen in de keuken. Na lang nadenken wat ze wilden gaan doen kwam daar heel duidelijk het antwoord: mensen blij maken met lekker eten. Daarom kun je via Abel Bakt de lekkerste brievenbus-boterkoeken bestellen die met liefde door Abel gebakken worden. 

Lenneke en Abel Bakt

Draait dan echt alles om eten?

Voor Abel en Lenneke? Grotendeels wel. En dat lekkere eten begon járen terug al in de bakkerij van Abel. Zijn liefde voor banket, vers gebakken brood en ander lekkers maakte én verkocht hij in zijn eigen bakkerij. De oude liefde kwam weer terug: het besluit was genomen om Abel Bakt op te zetten. Dit keer digitaal, want ja, we leven inmiddels toch in het jaar 2021. Dus waarom niet?!

Abel bakt daarom niet alleen originele boterkoek maar ook glutenvrij en vegan. Want de bak- en banketwereld is toch heel wat anders dan vroeger en wij vinden dat er voor iedereen iets lekkers te snoepen moet zijn. Abel bakt de boterkoeken met liefde - en ze worden door Lenneke met aandacht ingepakt. In het dorp wordt Abel zelfs als "monsieur Le Beurre genoemd". Bij elke bestelling wordt er een dansje gemaakt in de keuken. Corona heeft ons dus iets heel erg moois gegeven. Kunnen we jou ook blij maken met een brievenbus-boterkoek? Je vindt ze hier.

 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »