• Lorem ipsum

Spaar met elke bestelling voor korting

Het spaarpunten programma van Abel Bakt maakt het mogelijk voor geregistreerde klanten om te sparen voor korting op een volgende bestelling. Bij elke bestelling die je plaatst ontvangt je spaarpunten.

Voordelen van het spaarpunten programma voor geregistreerde klanten

Om spaarpunten te sparen heb je een account nodig. Zodra je een account aanmaakt begin je direct met sparen! Bij elke bestelling die je vervolgens plaatst ontvang je punten afhankelijk van het uitgegeven bedrag. De punten kun je verzilveren voor kortingsvouchers van minimaal €5 tot maximaal €25. Via de knop Spaarprogramma kun je je saldo zien en punten verzilveren.

Spaarpunten inwisselen

Je kunt punten verzilveren bij het afrekenen van je bestelling. Per bestelling kun je tussen de 500 en 2500 punten verzilveren. Bij 500 punten ontvang je €5 korting. Wissel je meer punten in dan ontvang je per punt €0,01 erbij tot een maximum van €25.

Na het inwisselen verschijnt jouw voucher op het scherm in de vorm van een code. Vul in de Winkelwagen de code in in het vel Kortingscode en klik daarna op Toevoegen. Het totaalbedrag moet na het verrekenen van de korting minimaal €10 bedragen, exclusief verzendkosten. Controleer ook of de code nog steeds is verwerkt tijdens het afrekenen.

NB. Je dient zelf de code correct in te vullen. Niet ingevoerde codes worden niet achteraf verrekend of gecorrigeerd. Wel kun je ongebruikte codes een volgende keer gebruiken, de geldigheid is een jaar na uitgifte. Je vindt de code door op Spaarprogramma te klikken, en dan op Geschiedenis. De meest recente code staat bovenaan.

Uw saldo bekijken

U heeft de mogelijkheid in uw account om het saldo van uw spaarpunten te bekijken. U kunt hier het totaal aantal punten en de daar bijbehorende waarde inzien, het maximale aantal punten en een historie van uw puntentransacties. In de historie wordt bij iedere mutatie informatie vermeld waarom deze punten zijn gespaard of zijn ingewisseld.