• Lorem ipsum

Abel Bakt ook voor relatiegeschenken, feestjes of groothandels

Behalve als een verrassing voor je beste vriend of vriendin, je lievelingstante of oom, zijn de lekkernijen van Abel ook ideaal om te geven als relatiegeschenk, lief gebaar voor een jarige werknemer, goedmakertje bij een klacht of als bedankje voor een mooie opdracht.

Waarom?

Omdat iedereen blij wordt van een box vol huisgemaakte boterkoek! Alle bestellingen zijn te personaliseren met een logo, een door jou ontworpen kaart met persoonlijke boodschap en een bijpassend cadeaulint.
Vanaf 30 stuks is personaliseren helemaal GRATIS!

Relatiegeschenk/ geschenk voor medewerkers
Wil je meerdere dozen boterkoeken versturen aan jouw relaties of medewerkers? Dat kan. Neem contact op via email [email protected] of bel via 06-57344877. Je ontvangt van ons een bestand voor de adressen en wij overleggen over jouw wensen en bepalen in overleg de verzenddatum.

Verpakking op maat
Wij kunnen voor jouw bedrijf een eigen kaart en wikkel ontwerpen en drukken. Geheel naar jullie wens in jullie eigen huisstijl.  Stuur voor meer informatie een email aan [email protected]

Verjaardagsservice
Wat is er leuker dan jouw medewerkers te verrassen op hun verjaardag! Aan de hand van een Excel-bestand waarmee jij de namen, adressen, geboortedata en persoonlijke tekst aanlevert, sturen wij onze boterkoek aan jouw medewerkers. Wij houden de verjaardagen in de gaten, jij hoeft er verder niet meer over na te denken. Je ontvangt maandelijks een factuur.

Wil je iets anders dan hier genoemd? Neem contact op, (bijna) alles kan!
[email protected]l of bel naar 0657344877