• Lorem ipsum

Je vraagt je misschien af: wie is Abel? Abel is onze bakker die al ruim 50 jaar ervaring heeft in de brood- en banketbakkerij. Net uit de wieg stond hij al bij zijn vader in de bakkerij. En die bakkerij? Die heeft hij later zelf over genomen. Daarna heeft hij ook ervaring opgedaan in de horeca, in de keuken en eigenlijk met alles dat met eten te maken heeft. Maar oude liefde roest niet en Abel ging weer terug naar waar het allemaal begon: brood en banket. En nu via onze digitale bakkerij: Abel Bakt! 

bakkerij abel

De huisgemaakte boterkoek van Abel was al jarenlang favoriet bij in de regio Oostvoorne. Tijdens de opkomst van Corona kwamen er aanvragen binnen om boterkoeken cadeau te geven. Abel begon met het inpakken en versturen van boterkoeken in de regio van Oostvoorne. En er kwam zelfs een bestelling uit Italië! Toen dacht Abel: "Waarom verkopen we dit niet buiten de regio van Westvoorne?". En daar begon het avontuur van Abel Bakt. 

En Abel denkt graag verder. Zo heeft hij de beste ingrediënten gevonden voor een glutenvrije boterkoek, een vegan boterkoek en een boterkoek die zowel glutenvrij als vegan is. Zo is er voor iedereen iets te snoepen. Benieuwd naar onze boterkoeken? Je vindt ze hier.