Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email

Abonneer
  • Lorem ipsum

Brownie bestellen: bekijk onze vegan brownies per post

24 Jul 2021

Brownie bestellen: onze vegan brownies kun je bestellen per post!

Op zoek naar een vegan cadeau? Of gewoon een lekkere vegan traktatie voor jezelf? De vegan brownies van Abel worden gemaakt met de beste chocolade en zijn smeuïg van binnen en krokant van buiten. Gebakken en ingepakt met liefde en ze passen door de brievenbus.

Wil je een brownie bestellen? De vegan brownies van Abel worden met een hoop liefde gebakken en met de post verstuurd. We bakken ‘m in een bakvorm zodat je zowel de zachte, smeuïge binnenkant hebt maar ook een crunchy en krokante buitenkant.

Een brownie door de brievenbus

De vegan brownie bestel je via onze webshop en wordt bezorgd door de brievenbus. Zo hoef je niet thuis te blijven voor de bezorger want hij ploft gewoon neer op je deurmat. De vegan brownies per post zijn door jou zelf samen te stellen met een extra kaartje. Zo kun je iemand feliciteren, sterkte wensen of beterschap wensen met een persoonlijk kaartje met jouw boodschap erop. Wij schrijven deze met de hand voor een extra persoonlijke touch.

De brownies zijn online te bestellen. Doordat de vegan brownies met alleen maar plantaardige en dus vegan ingrediënten worden gemaakt zijn de brownies ook lactosevrij.

Brownie per post bewaren

De brownies zitten vol met chocolade en kunnen erg machtig zijn. Het kan dus zo zijn dat je niet alles in een keer op kunt eten. Wil je de rest van de brownies op een ander moment opeten? Dan kun je de brownies het beste bewaren in een afgesloten trommel. Je kunt ze in het geheel bewaren maar ook in stukjes. Het belangrijkste bij het bewaren van de brownies is dat ze goed luchtdicht verpakt worden. Bewaar de brownies ook niet in de koelkast want dan drogen ze eerder uit.

Kun je ze de komende dagen niet opeten? Dan kun je de brownies ook invriezen. Verpak de brownie (eventueel per portie) luchtdicht. In de vriezer kunnen de brownies tot zo’n 3 maanden goed blijven.

Brownie brievenbus

Een brownie in de brievenbus: ja dat kan echt! We verpakken de brownie in z’n bakvorm zodat ‘ie extra stevig blijft. Hieromheen doen we voor de hygiëne een plastic folie en vervolgens wanneer het erg warm is nog aluminiumfolie zodat ‘ie goed koel blijft. Vervolgens rollen we ‘m in een vloeipapiertje zodat er geen beschadigingen onderweg kunnen doorstaan. De uiteindelijke verpakking is een compact brievenbusdoosje waardoor hij alle situaties met de bezorging kan doorstaan. Zo krijg jij een heerlijke vegan brownie thuisbezorgd zonder dat ‘ie in stukjes ligt. Nouja, wel zo fijn als je die stukjes zelf gewoon kunt snijden natuurlijk. ;-)

Brownies met noten

We zijn nog even aan het experimenteren maar binnenkort kun je ook de brownies met noten bestellen. We proberen onze receptuur uit met walnoten. Wil je hiervan op de hoogte gehouden worden? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt onze smaken als eerste via de mail.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je proeven? Je kunt onze vegan brownies bestellen via deze link. Laat je on weten wat je ervan vindt?

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »